15 October 2011

Straits Quay



Hye. saya pemalas nak hupdate blog sekarang. jangan lah mara saya.
#mcm lah ada org nak baca kan. haha

Memandangkan tinggal sebulan untuk aku berperang dengan paper final, so aku abeskan saki baki masa aku dengan jalan2 g Straits Quey, Penang. Sape penah pegi? ok, ni aku 1st time g tempat ni. Memang cun ah. Tempat bapak loaded. Setakat nak jalan2 free tu aku mampu ah. haha.


Gambar kat bawah ni bukan aku snap. Tapi amek kat google ajerrr. ;)

Gambar kat bawah ni baru la dari HP aku. haha. SEMUA GAMBAR MAKAN!















Mesti ada yang meloat kan? huhu..xpe xkesah..at least orang tu da abes baca blog aku sampai bawah entri. haha. BTW, doa-doakan akuutk final ni. rase macam dah hbis Final.. padahal tggl lagi sebulan... Tolak2 semua semua tnggal 2 hari lagi FINAL ! grr..Macam dah kira SPM lak. hahaha.


06 October 2011

actually, i cant live woithout YOU


Bf : Kita main satu game nak tak ?
Gf : Game apa ?
Bf : Mcam ni , esok awak tak paya contact saya . Mksudnya tak paya text call or apa apa yng berkaitan lah . Saya pun buat mcam tuu dkat awak okay ? Kita tgok spea menang .
Gf : Okay !

Esoknya , si Gf terpksa lah than rindu dkat Bf . Mengenangkan yng ni satu permintaan , si Gf cuba kuatkan hati .

Keesokkan harinya , si Gf call si Bf . Tapi tak dijwab . So si Gf pegi dkat ruma Bf dia . Di luar ruma ,rmai orng . Dia mula rasa pelik then trus msok ke ruma . Sekujur tubuh terbaring kaku di tnga ruma . Dan tubuh tuu adalah jasad si Bf yng dah meninggal . Mak si Bf pun bagi surat dkat GF .
Surat yng bertulis :

Sayang , smlam awak dpat hdup sehari tnpa saya . Saya pasti esok dan seterusnya pasti awak dpat hdup bhagia tnpa saya . Love you ♥


02 October 2011

seseorang seperti awak



someone like you :)

04 September 2011

●︿●

aku bangun-bangun terus menempek depan lappy ni. ye, kat sini lah aku menempek. Blog. So jangan pelik lah kenape aku tak mandi lagi time ni.


Kau pernah tak, bangun-bangun tido, kau rasa sebak pastu kau nangis?
Haa...Tu la yang berlaku kat aku. Aku mimpi Si Dia. Aku pun lupa aku mimpi tu macam mana. Tapi aku menangis dalam mimpi tu..sedar-sedar memang aku rasa sedih yang amat...Then aku menangis :'(


Of course, I miss him. But maybe he is happier with her. So, release it with the dream




03 September 2011

Deepest



Ketika aku sedang sakit rindu pada kamu di kejauhan ini,kau bisikkan pada aku perkara yang aku tak mahu tahu.


Buta nya aku,
Aku sudah tidak nampak kamu

Jaga diri okay? Aku tahu kau tahu yang aku tidak mahu bercakap pasal itu.
Moga masa berubah segalanya,okay ? :)

Setiap detik berjalan, setiap degupan yang berdegup, setiap kata yang tersirat, setiap tahap yang membakar, setiap senyuman yang melega hadapi dengan kebal.

Belasah saja yakin boleh luka mana yang tak pedih


*semoga kau lebih berbahagia dengan si tudung biru itu :)*
doaku sentiasa beriring bersama kamu



31 August 2011

nasib raya


Amacam raya korang.. best? hari ni 2nd day eid mubarak..pergh...penat letih gila. aku layan kan aje...dengan macam-macam hal jadi duit raya aku hilang..aku tak kira berapa banyak duit raya..tapi aku rasa banyak. then, pakai lens tebalik. kalut-kalut nak keluar. camera digital tak boleh pakai, xde gambar family tahun nie =_=". macam pelik gila. haha...

ok, bai