23 September 2010

J to the E to the L to the E to the S

asal aku tengok fb kau, aku sakit hati . aku taw dah, kalau aku tengok, sure2nye aku sakit hati .


JANGAN TENGOK . JANGAN TENGOK .


ok, tengok jugak lastly...padan muke aku . BACK OFF !!!

tragedi hidup




life kau, kau tentukan sendiri sama ada baik atau jahat. choose . option . kata hati kau. pemikiran kau .

"aku bukan jenis taste nak gaduh pasal lelaki . kau rase kau bertudung, muke suci, tutup aurat. dah cukup baik ? tapi hati kau busuk . busuk macam longkang . ok lagi dari bangkai ."

kau tanya "boifren" kau, kau or dia salah ? kalau perangai kau tak macam lembu, takdenye laki kau cari perempuan lain .

"aku xhalang kau kalau kau nak stalk or what , neh blog aku, aku buat tatapan umum . kalau kau bace. kau terase. thums up la aku bagi ."

itu contoh . tragedi dalam life kita . hati orang.pemikiran orang . kita tak boleh baca . jadi perempuan ni, memang complicated. terserah pada diri kita sama ada nak jalan baik atau buruk. day by day, kita akan belajar benda baru . pahit manis . sedih gembira . kalau kau rase hidup kau dah macam sampah , kau panjat tinggi2, kau terjun . itu namanya bodoh . kau ade akal, kau fikir .


p/s : entri bukan nak bergaduh .




double. triple ? ikut suka kau . ada akal, pakai

entri ni sesuai untuk kau pompuan yg betulbetul single, perasan single, dan kapel tapi kata single. dan yang kapel, tapi xsetia. HAHA .


Kawan Lelaki.

- Bila jumpa panggil kau aku, aku hang, den ekau etc .
- xcontrol, selesa bersembang tanpa berfikir panjang
- garau kasar. Contoh ; ' macam badak dah aku tgk ko. kompem takde bf nak. bila nak kurus ni ? HAHA! '. Kasar kan.
- kompem dia nak kawan je ngan kita xkira macam mana pun.

Scandal

- bila jumpa panggilan saya awak atau I U . tapi selalunya I U la .
- bila nak bermanja mula mengayat katakata manis macam sayang, larling, sweetheart, baby .
- suka memuji tanpa sebab, kompem dia nak sesuatu. Contoh ; ' tangan u cantik la' , 'u ni sweet je i tgk.' ayat memang xbley blah .
- selesa melabel hubungan itu sebagai Teman Tapi Mesra.
- soalan seperti "apa hubungan kita ni?" ditinggalkan tanpa jawapan.
- lelaki macam ni maybe ada girlfriend, isteri, tunang, or single yg tak mau komitmen .
- Saje test market nak tgk dia laku lagi ke tak

Kekasih

- serius je dalam hubungan
- kadang2 angau tak bertempat.
- lebih selesa luah masalah dan perasaan kat pasangan, or member lelaki sendiri . bukan member pompuan .
- nak belaian seorang perempuan. manja bila sakit . betul ta ?
- menabur janji memperisterikan.
- berani perkenalkan kat keluarga dan kawan kawan.
- walau makan luar tapi hati tetap setia pada seorang.
- hati lelaki kan bercabang. hekhek .

* kawan pun kawan gak..tp kne hati2 takut terlajak feel..bhaya woo..
tapi kalau aku katakan yg single boleh keluar ngan sesiapa pun.
Takde orang marah, boleh pakai ta ?

22 September 2010

cerita hati



hari yang agak palat tapi dilalui seperti biasa biasa . hari yang dikatakan "bodohnye kau" orang ketawakan aku . gembira. sedih. ketawa bahakbahak. sakit . muram . peace on ur life .
yeah,it such a fool to me . asshole .

i dont know wut happen, aku masih tertanya tanya pada hati keras batu ni .

" why i lost my esctacy now, but why my other drugs is come back? "

yes. kau kau and kau kembali . dari 2 or 3 tahun lost contect, tiba2 kau contect aku. dan kau meluahkan perasaan kau pada aku yang ceritanya dah basi . im shock . but why now ? kau meluahkan semua tentang hati kau. speechless . aku menangis . kau kejam . kau masih sayangkan aku...

kau pun sama . rindu aku . dia cari aku . tapi sekarang baru kau jumpa aku kan . dulu kau admire aku . kononnya lah . haha. bodohnye aku pecaya kau . tapi itu dulu . dan now kau betulbetul cari aku . untuk apa ? kau dah berpunya . pergi la balik ke pangkuan dia .

perlukah toleh kebelakang balik. Kita diberikan pilihan untuk menentukan arah mana life kita semua . Hell or Heaven . Kita diberikan pilihan untuk memilih sesiapa sahaja untuk menjadi apple of our eyes . Apa kau boleh buat ? Speechless. Tapi sampai bila? Kau mahu tapi kau keliru. You know you will get more happier than before. You are in the game.

dan yang sekarang, kau pergi . pergi tinggalkan aku. aku sendirian. kehilangan. killing myself . everyday . u have been so far away .

note : I wish to see the truth shines brightly in your eyes








20 September 2010

heart died







i love you . and you love me . but why we ain't together ?








ctrl + A . what do u see ?










awww..... SYARQ






19 September 2010

whereareyounow



mana kau ? mana kau? mana kau?

perlu ke aku amek tahu pasal kau lagi ? aku kekadang rindu jugak kat kau . nak tahu je pasal kau . tapi aku layak ke untuk amek berat pasal kau .. hati aku ingat kau . jiwa aku ingat kau . mind aku ingat kau . tapi kau kat mana sekarang . aku perlukan kau .

omghayleyhayley!


u damn sucks
i love u !

cheese L



“ Sometimes we come into a person’s life,not to make them love us but to make them feel
that they are so much worth loving for.”

errghh..

jiwa luka hati besi



Aku degil.

Selain degil, mungkin pasif . Sikitlah.
Aku tak suka mengampu . Tak suka dibuli . Jadi bila orang beri perhatianaku macam cepat terpedaya, lalu akur dan jatuh. Bila orang kata sayang aku, aku cair, lemah, dan aku pegang sampai mati. Bila orang mula kata sayang pun walaukata dia bohong aku percaya. Sebab aku pendendam. Cepat percaya, cepat terluka.

Aku tak suka perhatian untuk aku itu di alih. Bila aku rasa teralih aku diamlah. Tapi aku pantau. Aku ikut. Aku sakit hati. Aku biarkan. Aku abaikan. Lepastu aku tengok balik bila rindu. Macamtulah pada semua yang aku kata sayang. Walaukata bukan darah daging, setakat belanja tiket Mocca pun aku dah ingat sampai mati. Kalaukata kau artis sekalipun aku tetap pandang yang cuma engkau yang aku kenal dulu, buat supersaver hari-hari tanya khabar, mengadu. Yang itu. Tak pedulilah siapa kau di mata siapa, yang penting siapa kau di mata aku.

Well you know, tangan yang memberi tu memang mulia. Dan tolonglah sedar yang tangan menerima ni berbunga hatinya, besar harapannya. Nasihat, canda tawa, peluh, peluk cium, gurau manja tu semua dikira.

untuk kali terakhir aku cerita hati pada dia .

18 September 2010

LAGILAGILA



I

I

am

slowly

going

CRAZY !!