22 September 2010

cerita hati



hari yang agak palat tapi dilalui seperti biasa biasa . hari yang dikatakan "bodohnye kau" orang ketawakan aku . gembira. sedih. ketawa bahakbahak. sakit . muram . peace on ur life .
yeah,it such a fool to me . asshole .

i dont know wut happen, aku masih tertanya tanya pada hati keras batu ni .

" why i lost my esctacy now, but why my other drugs is come back? "

yes. kau kau and kau kembali . dari 2 or 3 tahun lost contect, tiba2 kau contect aku. dan kau meluahkan perasaan kau pada aku yang ceritanya dah basi . im shock . but why now ? kau meluahkan semua tentang hati kau. speechless . aku menangis . kau kejam . kau masih sayangkan aku...

kau pun sama . rindu aku . dia cari aku . tapi sekarang baru kau jumpa aku kan . dulu kau admire aku . kononnya lah . haha. bodohnye aku pecaya kau . tapi itu dulu . dan now kau betulbetul cari aku . untuk apa ? kau dah berpunya . pergi la balik ke pangkuan dia .

perlukah toleh kebelakang balik. Kita diberikan pilihan untuk menentukan arah mana life kita semua . Hell or Heaven . Kita diberikan pilihan untuk memilih sesiapa sahaja untuk menjadi apple of our eyes . Apa kau boleh buat ? Speechless. Tapi sampai bila? Kau mahu tapi kau keliru. You know you will get more happier than before. You are in the game.

dan yang sekarang, kau pergi . pergi tinggalkan aku. aku sendirian. kehilangan. killing myself . everyday . u have been so far away .

note : I wish to see the truth shines brightly in your eyes








4 comments:

noorfarahim bt azemi said...

ni bf mana ?? aku kenai kaa

yuyun said...

hang kenai weh . zaman skolah dulu :)

cikCOKLET:) said...

hola! nk nyebok jgk...sabo ye cik yuyun :)

yuyun said...

haha. nyebok ja..xdak sapa marah . yeahh. :) sabar ja la..