23 September 2010

double. triple ? ikut suka kau . ada akal, pakai

entri ni sesuai untuk kau pompuan yg betulbetul single, perasan single, dan kapel tapi kata single. dan yang kapel, tapi xsetia. HAHA .


Kawan Lelaki.

- Bila jumpa panggil kau aku, aku hang, den ekau etc .
- xcontrol, selesa bersembang tanpa berfikir panjang
- garau kasar. Contoh ; ' macam badak dah aku tgk ko. kompem takde bf nak. bila nak kurus ni ? HAHA! '. Kasar kan.
- kompem dia nak kawan je ngan kita xkira macam mana pun.

Scandal

- bila jumpa panggilan saya awak atau I U . tapi selalunya I U la .
- bila nak bermanja mula mengayat katakata manis macam sayang, larling, sweetheart, baby .
- suka memuji tanpa sebab, kompem dia nak sesuatu. Contoh ; ' tangan u cantik la' , 'u ni sweet je i tgk.' ayat memang xbley blah .
- selesa melabel hubungan itu sebagai Teman Tapi Mesra.
- soalan seperti "apa hubungan kita ni?" ditinggalkan tanpa jawapan.
- lelaki macam ni maybe ada girlfriend, isteri, tunang, or single yg tak mau komitmen .
- Saje test market nak tgk dia laku lagi ke tak

Kekasih

- serius je dalam hubungan
- kadang2 angau tak bertempat.
- lebih selesa luah masalah dan perasaan kat pasangan, or member lelaki sendiri . bukan member pompuan .
- nak belaian seorang perempuan. manja bila sakit . betul ta ?
- menabur janji memperisterikan.
- berani perkenalkan kat keluarga dan kawan kawan.
- walau makan luar tapi hati tetap setia pada seorang.
- hati lelaki kan bercabang. hekhek .

* kawan pun kawan gak..tp kne hati2 takut terlajak feel..bhaya woo..
tapi kalau aku katakan yg single boleh keluar ngan sesiapa pun.
Takde orang marah, boleh pakai ta ?

2 comments:

::aien:: said...

ayu! nice belog yaww :)

ahhh i rasa mcm tgh angau sekarang.
kekasih kah? tettt!

yuyun said...

HAHA! babe. hg angau pada lelaki yg hg sayang, or yg hg suka ? beza tuu..