10 September 2010

Selamat Hari Raya Aidilfitri

hellloo peeeppps!

dengan ini, aku nak mengucapkan,
Selamat Hari Raya Aidilfitri,
Maaf Zahir dan Batin.
Moga hari raya kali ni lebih meriah hendaknye.

Kepada kaum famili n special one..
salam lebaran with love XOXO

Kepada Kaum Kerabat SMD/PSP.
Selamat menyambut Raye.
jangan lupa aku kat sini :)



Kepada rakan2 belog lain yang baik hati jugak.....
Thanks menyinggah kat sini,
walaupun penuh dengan bahasa jawa dan ayat yang entah apa2
Maaf andai ada tersalah bahasa, termenyinggung mana2 pihak.
Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin yar~


Kepada mereka2 ini juga..
MOT MAT DIN (beepps ko pose penuh ke ?)
dan... D
ILLA RAFEE, Selamat Raye juge ye kaliaaan..

Kepada semua rakan2 yang lain, semuaaaaa sekali..
Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin.
Maaf kalau selalu tak dapat jumpa,
selalu tak dapat contact,
Selalu tak dapat join apa2 program,
Moga raya kali ni lebih ceria~ ^_^


Dah la.penat pulak nak taip.
Blogger takda application tag-mengetag ke ha macam facebook?
Kan senang. save semua URL yang ade umph!
K la... Semoge berjumpe lagi di lain hari

Again...

SELAMAT HARI RAYA AILDIFTRI MAAF ZAHIR BATIN

No comments: