23 September 2010

tragedi hidup




life kau, kau tentukan sendiri sama ada baik atau jahat. choose . option . kata hati kau. pemikiran kau .

"aku bukan jenis taste nak gaduh pasal lelaki . kau rase kau bertudung, muke suci, tutup aurat. dah cukup baik ? tapi hati kau busuk . busuk macam longkang . ok lagi dari bangkai ."

kau tanya "boifren" kau, kau or dia salah ? kalau perangai kau tak macam lembu, takdenye laki kau cari perempuan lain .

"aku xhalang kau kalau kau nak stalk or what , neh blog aku, aku buat tatapan umum . kalau kau bace. kau terase. thums up la aku bagi ."

itu contoh . tragedi dalam life kita . hati orang.pemikiran orang . kita tak boleh baca . jadi perempuan ni, memang complicated. terserah pada diri kita sama ada nak jalan baik atau buruk. day by day, kita akan belajar benda baru . pahit manis . sedih gembira . kalau kau rase hidup kau dah macam sampah , kau panjat tinggi2, kau terjun . itu namanya bodoh . kau ade akal, kau fikir .


p/s : entri bukan nak bergaduh .




No comments: