13 October 2010

fucking letters to you


aku benci bile aku terus terang kau xcaya, aku jaga evryting kau xnmpak, aku buat segala2 untuk kau, kau stil cakap aku tak sayang kau? apa jadah? aku buat mistake cani kau ckp ape ntah lg org bwat mnde2 lebeh2 ko layan kan je laa.. the truth is aku tak tahu ape aku bwat skang!! kepala aku dah mereng sebab kau!!! aku dah gilaaa sebab kau!!!! ade ke pompuan nak tunggu kau, tmbah2 pmpuan cm aku tgah on demend ni tunggu, takde kan? AKUUUUUUU JEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SEBAB AKU SAYANG KAU LAAA SIALL!!!!!!!!!!!! FAHAMMMMM LAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!! aku dah ckp aku tak nak laki lain, nape kau stil nak tnyeee???? ape lagi ko nak aku buktikannn haaa? terjun klcc untuk kau? bwat tatoo nama kau kat dahi aku?? ape lagi kau nakkkk haaa???? tak cukup ke ape aku tunjuk selama ni????? ko nak suruh aku berkurung dalam bilik je? kau nak aku mereput dalam bilik je ye? kau nak aku jadi lagi gila kan? apa aku bwat sume salahh!!!! ko pandang semua salah, ko tak nak even faham aku sikit pn, or ko memang xfaham aku... yes aku emosi, kelemahan besar aku, aku stress aku ikut hati, doesnt mean aku tak ingat kau.. and aku sangat naive, aku tak suka rude dengan org yg xbwat salah ngn aku.. please laaaa, pasal2 past kau aku yang kene.. tak fair tau tak!!!! aku yang rasa semua skang! aku seriusly try bwat selagi bole, sebab aku sayang gile kat kau.. aku tak tahu la if ade org cucuk2 ko xsuka ko ngn aku nak kenen kan kau dgn pmpuan lagi elok ke.. aku tak layak kot nak rasa happy, sebab ade je bende2 celaka jadi kat aku.. pasni ape jadi pn jadi la, aku berserah je laa.. sebab aku nak puaskan ati kau memang susah.. aku nak honest salah, salah aku.. aku being nice salah, salah aku melayan.. aku busy, aku salah ckp xnak ckp ngan kau.. aku rase elok aku declare diri aku ni gila.. sebab aku salah semua, tak kene kat mata kau.. g la cari pmpuan yang puja2 kau, sbb aku ske guys yang mencabar so u cud own my respect, not worship u..

2 comments:

Fadli Adnan said...

hurmmm..sudah2..kesian n sedih cite ni..

yuyun said...

idk wut to say..everythng i do..sume sala kat mate dia . :(