07 October 2010

lu kurang ajar, gua tolong ajar

pheww..

mengeluh aku dengan manusia sekarang . kau rasa kau sorang ke hidup dalam dunia ni .
sedar la sikit, kau susah nanti, kitorang jugak yang akan tolong kau . kau jangan nak act over sangat la .

kau jangan nak buat kurang ajar . kau respek aku, aku respek kau . aku tanak ada masalah dengan sapasapa. aku takde masalah nan kau, kau jangan buat masalah dengan aku .

Apa yang kau tengah cuba buktikan wahai manusia?

camna agaknye nak ajar kau bagi kau respek each other ? aku rase xperlu ajar kot . mak bapak kau pun dah hantar kau g sekolah . ke, kau lari gunting pagar belakang sekolah ?

tengok muka kau pun aku dah menyampah . kau rasa kau hebat ? cun ? kaya ? hek eleh .

p/s : apa salahnya kita friend je . bersalaman . smile . senang kan. kau je buat susah. otak letak kat tapak kaki kot .

No comments: