07 October 2010

rare



ignore 600 fren request yg ta dikenali..semakkk...!~

hnye yg tertentu saje suda d apprve...:)



awat dok rasa diri tu laku teruk tataw . aku kenai la hang, hang dak poli aku . hang buat setai dalam fb ja . awat kat luaq hg xhot lagu ni . eh hot ka ?


bukan apa.. aku dok tengok hang buat status lagu neh 2 3 kali dah . macam pelaq weh . orang lain pun aku rasa ada, tapi tadak la dok bagitau orang yang " AKU LAKU TERUK" haha .

jangan dok buat hot stuff sangat . ramai lagi cun seksi hot market pada hang. depa xdak show ff pun . awat hang over sangat tataw. setai laku.......................kawan sampai 4k . hang add aku, padahal aram aku xkenai hg. add ja la kan, buat ramai dalam fren list hang .


aku tak suka orang dok buat teruk dalam fb, aku remove teroih .

No comments: