21 November 2010

kusutrasa


Aku rasa macam da bosan dengan life aku . yeahh, i have bff also bf, fuckingshit friends, complete.
but why aku still bored ?

Ok. actually aku miss my student time. rindu kawan aku yang jauh2. melaka, klang, kl, perff.. jauh dowh korang. now aku kerja. life time kerja memang damn. bukan apa, aku rasa masa tu berlalu dengan cepat . xsempat nak buat apa-apa. tibatiba dah masok esok hari.

Kerja aku ni pun, orang kate just nak cari pengalaman, sambil tunggu nak masuk sambung study. baru aku taw susahnye kerja beb. haha. baru nak merasa. ngeh3.

Aku rasa pun rumah aku ni pun macam hotel dah. balik just untuk tidur. bangun tidur, siap g kerja. balik pun da lewat, then tido. hari-hari benda yang sama jadi. gila skema. time cuti, spent time je kat rumah. nak keluar, tapi malas . malas . malas . sumtime2 je keluar . bukan tak keluar langsung . boleh jadi bengong otak aku.

Eyy, kalau kau macam ni kan, best ke kau rasa? blogger-emoticon.blogspot.com tapi kalau tak kerja, bosan dok uma. nak kaya kena kerja beb.

gambar nak smile je kan.ahh kau. hati ngah senang kan. ;p




1 comment:

dyla said...

windu kamo jugak