28 November 2010

mata alien



mata gua!

aku bangun tidur dengan beberapa hari mata aku bengkak. kelopak mata pada mata kiri aku nih. amat menyakitkan bila aku sentuh dan jadi merah . dah berapa hari dah, macam tak ok ja. macam lawak pun ada tengok mata aku ni. 1st time jadi
macam ni..wuuu~

apa sebab mata aku jadi macam ni, aku pun tataw. mama aku kata aku ngendap orang. hihihihi....mana ada aku ngedap. pandaipandai ja mama nih (cover cover).



time ni aku ngah gelak. gelak pasepa, aku pun tataw.
tapi sampai tak nampak biji mata dah.


mata macam nak bersin . haha . tapi xbersin weh . memang jadi lagu tu .




pestu aku saja google search nak taw pasepa tibatiba mata aku jadi cam alien.
aku pun taip ;
  • mata bengkak
  • kelopak mata bengkak
  • mata merah
  • kelopak mata merah
  • kenapa mata boleh jadi bengkak


jawapannya setai xda kena mengena. aku bebai !

2 comments:

Deqna said...

rilex weyh jgn bebai2 ;)

Anonymous said...

Ini adalah pertama kalinya saya saya kunjungi di sini. Saya menemukan banyak hal menarik di blog Anda terutama pembahasannya. Dari ton komentar pada artikel Anda, saya kira saya bukan satu-satunya memiliki semua kenikmatan di sini! terus bekerja dengan baik.