19 November 2010

zaman kanakkanak




teringat zaman kanak kanak aku . time tu tade astro lagi . katon paling best time tu Doraemon . and until now pun Doraemon still famous kot . (aku pun tengok lagi sekarang) .
so post aku kali ni nak kembali zaman kanak kanak dulu, mana taw kot kot sama ngan korang . ;)


aku dulu pemadam nak style ja . heh . kumpul banyak . t
api
tak pakai .sa
yang k
ot . pemadam ni kan cantik2 . haha .




benda alah ni.. peberet ! haha . jangan gelak la kan . dah n
ama pun budak2
. bagi pakai baju lawa2, seksi2. best kot . dulu la. sekarang mana layan da patung patung kertas ni.hahha.



Tora, Jojo, Ding Dang. jangan kata ampa xkenai . aku dulu selalu pau duit mak aku. tapi aku xcakap nak beli benda neh . kompem2 dia xbagi . dal
am neh ada
mainan n kopok kot xsalah aku .




ingat tak lagi mainan neh ? aku lupa nama dia . lani tadak da bend
a neh . aku xpenah nampak dah budakbudak lani main natang neh . yang aku ingat, ayat dia " cuba pilih satu " pastu...camna ntah. aku pun lupa dah .





dulu kalau bab-bab kotak pensel ni memang jadi tayangan umum . kotak pensel pelekat sticker kalau boleh penuh 1 pencil box.
hahaha . gambar ni bukan pencil box aku. pencil box aku dua tingkat beb. style abes time tu.. hek3




ni jala yang dapat aku share2 ngan ampa . ada lagi aku nak ceta pasal doraemonn..usop sontorian..ALONG..aku ingat lagi siti sifir tu..aku slalu kena compare ngn dia sebab dia boleh hafal sifir aku x..bengang je aku . siti sifir yang aku ingat dea pakai spek mata pelik2, bentuk bintang la, apa la.. pastu apa lagi ekk..aku teringat oo dulu..suka maen bola randes (cumni kot eja dea) ptg2...haha..pastu main tarzan weh. dekat belakang rumah ila.apa apa pun..sangat seronokk lahhh!

1 comment:

Tatie Atikah said...

btol kowt mama awk ckp....ngendap aaeee...huhuhuhu