16 March 2011

F^^king Letter

Seumur Hidup aku, sepanjang aku hidup atas muka bumi ni...kau lah 1'1nya lelaki paling tak guna pernah aku jumpa! Kau rasa kau bagus sangat ke mainkan perasan perempuan haa??!!!!!
Aku ingat kau dah berubah..Tapi sebenarnya tak...!!!!!! Jangan harap aku nak maafkan kau! Sampai aku mati..Dunia akhirat kau aku xkan maafkan!!! kalau satu hari nanti kau tak bahagia dengan awek kau, then baru kau nak sedar, kau nak mintak maaf kat aku...NO WAY MAN! AKU MEMANG TIDAK AKAN SESEKALI MAAFKAN KAU! Aku mangsa kau ke-2. Kalau ex kau boleh maafkan kau..tetapi aku tidak! Kau dah mainkan perasaan perempuan yang sayangkan kau! Dulu kau tinggal ex kau, now aku plak jadi mangsa kau. Ape kau ingat kau tu bagus sangat ke ha jantannnn?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Memang malang la sape jadi next gf kau! Kau tak pernah kena lagi....Tunggu karma kau!! Tuhan boleh bayar cash!

No comments: