16 April 2011

bos bermasalah




hari khamis hari tu, 14/04/11 aku pergi kerja macam biasa.
dan aku buat kerja macam biasa. aku suka kerja aku. aku suka environment tempat kerja aku.
heh. tapi satu ja masalahnya. aku problem laa dengan bos aku ni. so hari-hari kena hadap muka dia. aku xkisah sebab dia duduk belakang aku. so
aku tak tengok lah muka dia. hehe.
sakit hati kalau dia selalu-selalu kacau kerja aku. sikit-sikit "ayu, you buat ini ini ini bla bla bla.."
lepas tu kejap-kejap "ayu, you pergi jumpa bla bla bla.." mangai.. tension lak aku.

act, dia ni india. (aku tak nak lah cakap bab-bab perkauman) so aku tak hairan lah kalau dia memang macam tu. haha!

ok, apa yang aku nak cerita date ni, aku tension gila ba**,
aku ambil surat klinik, pergi klinik.
aku dapat MC. reason yang aku pakai, sakit perut, ke pening kepala entah. aku pun lupa.
hari tu kan.. Department purchasing close terus. rupanya bos aku pun lari balik. lagi cepat dari aku. aku bara gila rasa!

dan semua staff-staff lain tahu perangai bos aku tu macam mana. dan diaorang tak salahkan aku pun.

dapat MC, aku terussss....heheh..tengok wayang. pendek kata, nak release tension weh! siyes aku memang tesion hari tu. so kawan aku yang dapat kurangkan serabut-serabut dalam kepala nih ;) thanks yerr kome..


agak agak la kan, kalau la bos aku tahu blog aku, agak agak aku kena fired tak? err nasib baik bos aku ni xreti bab bab nih. nak buka emel, attaced file pun xreti,pggl aku. aku ingat position bos ni, terer dalam semua babb...haha




No comments: