24 April 2011

Double-Think



Last week, sangat penat for me. penat jiwa dan raga. hahah. so kinda emo a bit here and there. sekarang tengah tunggu arjuna dan rakan2 to pick me pergi jejalan kat Genting Next week. oh bukan senang nak plan semua ni. Nak pikir itu ini. Supaya semua berjalan lancar. Sebenarnya da over excited na jejak genting. Tapi sepertinya $$$$ mahu dikapak. malas nak cakap panjang lebar. karang kawan2 kata aku macam ini-macam ini.

Ourhh, niat aku cuma nak perbetulkan apa yang tak betul. bukan aku sorang kata mahal ok. dan harap maklum, kawan2 ku syg ada akal, korang boleh fikir. aku dah forward mesej. aku ke yang cerewet?

nope, aku tak kisah pasal $$$$.

kalau kau nak buat rambut curly. 1 kedai ni murah. 1 kedai ni mahal. padahal kau sedia maklum yg buat rambut curly ni harga murah saja. kau nak pilih MAHAL atau MURAH ?

atau kau lebih menilai "ahh lantak lah, sekali sekala."



No comments: