25 May 2011

Handphone pinkyP



Huarghh..Handphone gua! handphone aku jadi problem.. sekarang pakai hp pekak je. If tidak ada jugak lagu lagu kalau orang call/mesej. Ni takkkkkkkk.......... Old skulllll punya style..... :((

Da hantar kedai pinkyP ku sayang..(Hp pun nak ada nama jugakk..) Aku namakan pinkyP sebab hp aku warna pink.hehehe. aku hiashias lak dgn bling-bling pink. ehek. Dekat seminggu dah hp sayep kat kedai. Gua rindu hp gua... Masalah dia mula mula kes macam ni..

member aku tengah layan video (video baik oke!) then ada mesej masuk. mesej from my sayang. Hp aku tiba tiba jadi 'hang'. aku tak boleh nak buka inbox. member aku kata software lari. lari ke mana plak dah. haihhh... On off buka bateri buka simkad sumua sudah..tinggal nak hempok je belum. tak boleh2 jugak.. :( shiann pinkyP..Dia shakitt..so aku hantar je lah ke kedai.

Now pakai hp pekak lah jap yerr yuyun.. ;p



22 May 2011

Stalker


Hari ni Dia tak kontek aku langsung. aku pun tak kontek si Dia langsung. Weekend yang amat mendukacitakan. ISK! bukan apa, masing-masing xder credit. heheh.

Aku rindu lah kat dia. So-so-so BAD. semalam baru keluar dating. Nasib baik kemarin dapat jumpa. hari ni xdapat jumpa,xkontek ape..mana boleh macam ni. :(

"Awak awak awak.... dengar ni..tengok sini..ada mesej kat awak.. saya nak awak jaga diri baik-baik tahu? pestuu.. haa..jangan cube-cube nak buat yang tak sepatutnya taw! "
Apa yang boleh aku buat untuk hilang rindu..stalk profile him..tengok semua gambar dia..gambar dia dengan perempuan..aku lah tu..



**Best kot suara dia**
.banyak kali aku tekan play button.



18 May 2011

Endlessly



k bai.


apo eh.. ?




awak bencikan saya
tp saya tetap syg awak
saya ta boleh lena lagi malam ni
xdak sapa teman saya
saya bosan
awak menghilgkan diri
saya tawu
saya selalu buat awak tak pernah rasakn bhgia dengn saya
tapi saya nk awak taw
kalau 1 hari dtakdirkn awak dan saya tidak bersama lagi
awak tetap dalam hati saya

saya bosan
apa saya mengarut neh, mybe ada yg boley pakai

babai ghimau .



07 May 2011

Selamat Hari Ibu


Selamat Hari Ibu kepada semua ibu... Tidak kira ibu kandung, ibu tiri, ibu angkat atau ibu mertua. :)

...Syurga di bawah tapak kaki ibu...

Now dah 21 tahun mak menjaga dan membesarkan kak lang. Tak terbayar jasa-jasa mak.. Kak lang tahu kak lang anak yang degil. Kadang-kadang ingkari cakap mak.. Kak lang sayang mak sangat-sangat lebih dari segala-galanya. Mak segalanya bagi kak lang. Terima kasih untuk pengorbananmu mak..


Mak selalu buatkan bekal pagi-pagi untuk yuyun bawa pergi kerja. Mak buatkan nasi goreng :)
Hari-hari mak gerakkan yuyun pergi kerja dan sembahyang subuh, sebab yuyun susah bangun pagi. hehe.
Mak tak garang pun. Mak supporting. Tapi kalau dia tak suka, berleter panjang ourhh..padahal benda tu kecik punya hal ja. hehehh..

Yuyun tak ada apa-apa istimewa nak bagi kat mak.. Hanya ucapan dan ciuman ja..Hadiahpun tak seberapa, cuma tudung ja bagi mak. Yuyun tengok mak happy sangat dapat hadiah. hehe. I LOVE U MAK, Fauziah Binti Aziz.