16 June 2011

Back to school and RESIGN ?



IM BACK TO PSP!

Yeahh..macam excited aje kan. okey okey peeps...aku nak citer perasaan aku ni.
Aku dapat offer untuk sambung belajar kat politeknik. Act, now
aku dah kerja. and jiwa raga aku dah sebati dengan kerja and environment syarikat ni. Aku baru kerja 4 bulan. tapi terasa macam dah berapa tahun kerja situ. Agak sedih nak resign!

OK, Tadi aku dah hantar surat resign. Seriously aku rasa berat
hati nak tinggalkan. Kawan-kawan aku semua memang tak bagi aku continue study. Diorang kate

"Yun dah pikir masak-masak ka..Lani susah dapat kerja"

"Nihh..Lepas hang abeh belajaq, aku nak tengok hg kerja apa
. Kalau xdak kerja, aku gelak kat hang" ( nekheree! )

"Weyy...hang xdak nanti jadi xsyoq teroih.."

"Alahh yun oii.. Ada belajaq sampai Ijazah pon lani xdak
kerja, Yun pikiaq abeh-abeh yunn.."

"Yun tak kesian kat kami ka..nak resign.. :( "

Macam-macam kot diorang cakap...Huhuhu..
Paling-paling terasa APABILA............



Aku nak serahkan surat resign kat tangan bos.

"U amek balik."

aku diam.....

"U amek balik. I ta
mau."

Aku cakap.. "Bos, saya nak sambung blajaq.."

"Next week kita bincang."

" Laa..boss..jangan mcm ni..sedih saya...
semua tak bagi saya resign.."

"U nak sambung lagi ka? U buat part time sini maw?"

Aku gelak.."ada ka kerja ofis
buat part time bos?"

"Bila u masok belajaq?"

"Bulan 7 ni..6/7..."


Dia xmau baca surat aku punn....huhuhu....
Memang berat..and terasa diri ni amat dihargai..walaupun rupa kerja




No comments: