07 June 2011

Majlis pertunangan - Part 1



Sangat letih hari ni. esok MAJLIS PERTUNANGAN my sis. Ini adalah 1st time kenduri kat rumah family aku ni. So macam-macam persiapan lah nak kena prepare kan..

Majlis Pertunangan kakak aku ni berlangsung 8/6/2011-Rabu. Kenapa buat hari Rabu? hari bekerja kot. Jangan tanya aku kenapa. sebab aku akan jawab xtahu. angkat bahu. Entah.

Mak ayah aku memang excited sangat lah kan, sebab impian diorang dah termakbul. Syukur Alhamdulillah. And aku pun happy sangat lah kan dapat abang ipar. hihihi. :D

Aku penat, tapi nak jugak buat kerja. yer lah kan, xkan semua buat kerja, aku nak tidur. heh. Mata aku da lalok! jam baru pukul 10.27pm kot. haihhh...selalu celik ja mata time-time ni. Tapi pasepa malam ni mata stim awai..!!




No comments: