07 August 2011

title apa yang sesuai?



Gloomy je minggu ni.Maybe sebab aku sorang je yang puasa and gelak sana gelak sini tapi others housemate mcm lemau and malas nak bergelak ketawa sangat wahaha.So macam kau sayu sorang sorang la sebab takde member nak gelak gelak.Masuk class pagi2 pon semua lemau dengan mengantuknya.Memang sangat nice. Nonaa di sebelah pon diam je tak byk cakap. Aku tak. Aku steady. Walao. Padahal mengantuk tak hingat. Ntah apa yang masuk dalam kepala nih. Then balik kelas tidur. bangun pegi bazar. Bazar kat permatang pauh best wehh. Aku boleh kenyang macam tu ajee tengok pakwe pakwe lalu lalang kat situ. Haha. tak takk =_= jangan surius sangat. aku boleh kenyang tengok banyak makanan kat situ. tak tahu nak beli makan buka puase mana satu. .Minggu ni aku balik rumah berbuka dengan parents aku. kenapa parent? kenapa tak family? sebab tinggal mak ayah aku je kat rumah. memang nikmat! untung lah kalau dapat berbuka puase hari hari dekat uma.





*Perasan tak gamba kat atas mcm xde kene mgena? Kbai.



2 comments:

Jasman said...

ls syook buka dgn famili kn...dpt mkn msakan mak..huhu

yuyun said...

hehe..yup2..memang lha best...masak sedap.. ;)