15 October 2011

Straits Quay



Hye. saya pemalas nak hupdate blog sekarang. jangan lah mara saya.
#mcm lah ada org nak baca kan. haha

Memandangkan tinggal sebulan untuk aku berperang dengan paper final, so aku abeskan saki baki masa aku dengan jalan2 g Straits Quey, Penang. Sape penah pegi? ok, ni aku 1st time g tempat ni. Memang cun ah. Tempat bapak loaded. Setakat nak jalan2 free tu aku mampu ah. haha.


Gambar kat bawah ni bukan aku snap. Tapi amek kat google ajerrr. ;)

Gambar kat bawah ni baru la dari HP aku. haha. SEMUA GAMBAR MAKAN!















Mesti ada yang meloat kan? huhu..xpe xkesah..at least orang tu da abes baca blog aku sampai bawah entri. haha. BTW, doa-doakan akuutk final ni. rase macam dah hbis Final.. padahal tggl lagi sebulan... Tolak2 semua semua tnggal 2 hari lagi FINAL ! grr..Macam dah kira SPM lak. hahaha.


06 October 2011

actually, i cant live woithout YOU


Bf : Kita main satu game nak tak ?
Gf : Game apa ?
Bf : Mcam ni , esok awak tak paya contact saya . Mksudnya tak paya text call or apa apa yng berkaitan lah . Saya pun buat mcam tuu dkat awak okay ? Kita tgok spea menang .
Gf : Okay !

Esoknya , si Gf terpksa lah than rindu dkat Bf . Mengenangkan yng ni satu permintaan , si Gf cuba kuatkan hati .

Keesokkan harinya , si Gf call si Bf . Tapi tak dijwab . So si Gf pegi dkat ruma Bf dia . Di luar ruma ,rmai orng . Dia mula rasa pelik then trus msok ke ruma . Sekujur tubuh terbaring kaku di tnga ruma . Dan tubuh tuu adalah jasad si Bf yng dah meninggal . Mak si Bf pun bagi surat dkat GF .
Surat yng bertulis :

Sayang , smlam awak dpat hdup sehari tnpa saya . Saya pasti esok dan seterusnya pasti awak dpat hdup bhagia tnpa saya . Love you ♥


02 October 2011

seseorang seperti awak



someone like you :)