15 October 2011

Straits Quay



Hye. saya pemalas nak hupdate blog sekarang. jangan lah mara saya.
#mcm lah ada org nak baca kan. haha

Memandangkan tinggal sebulan untuk aku berperang dengan paper final, so aku abeskan saki baki masa aku dengan jalan2 g Straits Quey, Penang. Sape penah pegi? ok, ni aku 1st time g tempat ni. Memang cun ah. Tempat bapak loaded. Setakat nak jalan2 free tu aku mampu ah. haha.


Gambar kat bawah ni bukan aku snap. Tapi amek kat google ajerrr. ;)

Gambar kat bawah ni baru la dari HP aku. haha. SEMUA GAMBAR MAKAN!















Mesti ada yang meloat kan? huhu..xpe xkesah..at least orang tu da abes baca blog aku sampai bawah entri. haha. BTW, doa-doakan akuutk final ni. rase macam dah hbis Final.. padahal tggl lagi sebulan... Tolak2 semua semua tnggal 2 hari lagi FINAL ! grr..Macam dah kira SPM lak. hahaha.


No comments: